تاثیر استرس بر جنسیت جنین

تاثیر استرس زیاد بر جنسیت جنین و علائمی از استرس در افراد

استرسی‌ها دختر دار می‌شوند؟!

 بعضی‌ها ناخن‌هایشان را می‌جوند و بعضی‌های دیگر معده‌شان به هم می‌ریزد. هر کدام از ما به استرس‌های روزمره که انگار تمامی هم ندارند، به شیوه خودمان پاسخ می‌دهیم. اما محققان می‌گویند شیوه های رایجی که بسیاری از ما آنها را تجربه کرده‌ایم از قبیل سوزش معده سردرد و مشکلاتی از این قبیل تنها شیوه های بدن ما در پاسخ دادن به استرس زیاد نیستند آنها در بررسی هایشان ثابت کردند که بدن انسان به شیوه های عجیب تری هم می‌تواند به اضطراب پاسخ دهد و خود را برای رویارویی با تنش‌های روزمره آماده کند؛ شیوه‌های عجیبی که در ادامه آنها را با شما در میان می‌گذاریم.

 

 

 مودی می‌شوید

   آدم‌هایی با استرس زیاد، از نظر محققان آدم‌های مودی هستند که نمی‌توانند درست برنامه‌ریزی کنند یا آنطور که برنامه‌ریزی کرده‌اند برای رسیدن به اهدافشان تلاش کنند. به نوشته ساینس دیلی، محققان می‌گویند استرس زیاد باعث می‌شود که آدم‌ها دچار فراموشی لحظه‌ای شوند و ترشح هورمون‌های هیدروکورتیزون و نور آدرنالین و در مغز افرادی که استرس را تجربه می‌کنند باعث کاهش یا تضعیف رفتارهای هدفمند در آنها می‌شود.

 

دخترزا می‌شوید

اگر آرزوی پسردار شدن را در سر دارید باید استرس‌های‌تان را کم کنید و آرامش بیشتری داشته باشید. به گزارش دیلی میل محققان در پژوهش‌هایشان دریافتند که استرس زیاد احتمال دختر زایی را بیشتر می‌کند. البته آنها پیش از این نقش استرس در نازایی را تایید کرده بودند. اما در بررسی‌های دیگر ثابت کردند کسانی که خطر نازایی را پشت سر گذاشته‌اند با استرس داشتن احتمال دخترزایشان را بیشتر می‌کنند. محققان می‌گویند زنان پراسترس که میزان زیادی از کورتیزول را در بدن خود جا داده‌اند به احتمال ۵ درصد بیشتر از دیگران با شانس دخترزایی روبرو هستند. آنها ادعا می‌کنند سطوح بالای هورمون استرس لانه گزینی جنین پسر را در رحم سخت می‌کند یا اینکه باعث سقط جنین‌های پسر می‌شود.

 

 

 بیشتر سرما می‌خورید

 اگر هنوز زمستان نیامده و سرماخوردگی امان شما را بریده نگاهی به وضعیت روانی‌تان بیندازید. آیا شما بیش از اندازه با استرس درگیر هستید؟ اگر جوابتان مثبت است باید بگویم تا زمانی که به آرامش نرسید و استرس‌هایتان را کم نکنید وضعیت سلامت‌تان به همین شکل خواهد بود. به نوشته ساینس دیلی، محققان می‌گویند آدمهای پر استرس سطح ایمنی پایین تری دارند و بیشتر بیمار می‌شوند. البته آنها تاکید می‌کنند که چاقی و اضافه وزن هم  بیشتر از دیگران با چنین آدمهایی همراه می‌شود. محققان سطح بالای هورمون کورتیزول را مسبب این اتفاق میدانند و می‌گویند تا زمانی که این هورمون در بدن شما پادشاهی میکند از بیماری‌ها خلاص نخواهید شد. به عقیده پژوهشگران استرس خطر ابتلا به یبوست‌های طولانی مدت، بیماری‌های قلبی و عروقی و مشکلات پوستی و بیخوابی را هم برای صاحبانش به همراه می‌آورد.

 

سرتان شوره می‌زند

 انگار استرس زیاد گذشته از سلامت به زیبایی و بهداشت شما هم حمله می‌کند. محققان می‌گویند کسانی که استرس زیاد دارند بیشتر از دیگران سرشان شوره میزند. به نوشته هلث دی نیوز، گرچه شوره زدن سر در برخی موارد ارثی است یا اینکه به دلیل چربی پوست سر یا خستگی ایجاد می‌شود اما نقش استرس هم در ایجاد آن کم نیست. پژوهشگران چیزی در مورد دلایل این اتفاق نگفتند اما معتقدم برای ریشه‌کن کردن شوره غیر از کمک گرفتن از شامپوهای ضد شوره باید سطح استرس روزانه‌‎تان را هم پایین بیاورید.

 

 

 سرطان رحم میگیرید

شاید بسیاری از شما چیزی در مورد سرطان دهانه رحم نشنیده باشید اما پزشکان این روزها در مورد بالا رفتن آمار مبتلایان این سرطان هشدار می‌دهند و توصیه می‌کنند برای مقاوم شدن در برابر آن دختران از ۹ سالگی واکسن سرطان دهانه رحم تزریق کنند. گرچه این سرطان به دلیل ایجاد برخی عفونت‌ها که بیشتر از طریق روابط جنسی ایجاد می‌شود عود می‌کند، اما محققان نقش استرس را در بالا رفتن شانس ابتلا به این سرطان نادیده نمی‌گیرند. پس اگر نمی‌خواهید به دلیل این سرطان خاموش جانتان از دست دهید، گذشته از رعایت بهداشت و تزریق واکسن، برای آرامش بیشتر تلاش کنید.

 

پوستتان می‌خارد

افرادی که استرس زیادی را تجربه می‌کنند اغلب به آلرژی دچار می‌شوند و محققان می‌گویند علت ابتلا به انواع آلرژی در این افراد بیشتر است. اما پژوهشگران ژاپنی بر این باورند که گذشته از آلرژی خارش پوست هم در میان افراد مضطرب دیده می‌شود. این افراد نه تنها بیشتر دچار اگزما که یک بیماری پوستی است می‌شوند بلکه نسبت به افراد آرام شکایت بیشتری از خارش بی دلیل پوست هم می‌کنند.

 علایم استرس

 

 شکم گنده می‌شوید

حتماً شما هم دیده‌اید که کسانی را که بعد از گذراندن روزهای سخت و آزاردهنده چاق تر از قبل میشوند و در جواب دیگران می‌گویند که غم باد کرده‌اند. محققان می‌گویند با همان چاقی است که به دلیل داشتن استرس زیاد ایجاد می‌شود بنوشته هلث محققان بر این باورند که استرس داشتن باعث ترشح هورمون کورتیزول در بدن می‌شود و این هورمون به چاق تر شدن افراد منجر می‌شود کورتیزول یا هورمون استرس باعث می‌شود که افراد غذاها را تند و نجویده قورت دهند و بدنشان هم توانایی سوخت و ساز درست غذاها را از دست بدهد. حاصل این ناتوانی بدن هر روز چاق شدن به ویژه دچار شدن به چاقی شکمی است، به همین دلیل است که آدم‌های پر استرس اغلب شکم‌های بزرگ دارند.

 

ناگهان کچل می‌شوید

اگر روی سر یا ریشتان یک دایره از مو خالی شده سراغ متخصص پوست و مو نروید، بلکه به روانپزشک مراجعه کنید. به اعتقاد متخصصان در این موارد کچلی عصبی اتفاقی است که برایتان افتاده. از نظر آنها استرس‌های ناگهانی و شدید به طور ناگهانی می‌توانند باعث ریزش بخشی از موها شوند. در چنین حالت شما بدون اینکه از زمان ریزش مویتان باخبر شده باشید یا کم شدن تدریجی موهای‌تان را دیده باشید به طور ناگهانی دچار چنین شکلی از کچلی می‌شوید. البته معمولاً دایره بی مویی که روی سر یا ریشتان به خاطر استرس ایجاد می‌شود، آنقدر بزرگ نیست که توجه دیگران را جلب کند، اما آنقدر چشم خودتان می‌آید که استرس‌های شما را چند برابر کند.

 

آخر هفته سر درد می‌گیرید

کمتر متخصصی است که شک داشته باشد سردردهای میگرنی با حمله‌های اضطراب تشدید می‌شوند. محققان می‌گویند تنها شدت این حمله‌ها نیست که وابسته به استرس است بلکه زمان حمله‌های درد هم تحت تاثیر اضطراب‌هایی است که سراغتان می‌آید. به نوشته دیلی میل سردردهای میگرنی ضربان دار که به دلیل استرس زیاد ایجاد می‌شوند اغلب آخر هفته‌ها گریبان شما را می‌گیرند. پس اگر آخر هفته‌ها دچار استرس می‌شوید بهتر است به جای خوردن مسکن، برای آرام تر شدن تلاش کنید.

 

شیرینی دوست می‌شوید

گفتیم که چاقی بیماری افراد پر استرس است اما این مشکل تنها به دلیل پرخوری سراغ آدم‌های مضطرب نمی‌رود. بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد که بالا رفتن سطح کورتیزول در بدن افراد مضطرب تنها آنها را پرخور نمی‌کند، بلکه میل به خوردن شیرینی و شکلات را هم بیشتر می‌کند. ترشح هورمون استرس در بدن این افراد باعث می‌شود که نتوانند از خوردن شیرینی و شکلات صرف نظر کنند و هر روز چاق‌تر و بیمارتر از قبل می‌شوند.

 

 

 استرس با شما چه می‌کند

استرس باعث می‌شود که آدم‌ها فراموشی لحظه‌ای را تجربه کنند. در حقیقت ترشح هورمون‌های هیدروکورتیزون و نورآدرنالین در مغز باعث کاهش یا تضعیف رفتارهای هدفمند در افراد پر استرس می‌شود.

 

به دیگران استرس می‌دهید

 اگر نمی‌خواهید به این مشکلات دچار شوید با کسانی که استرس دارند همنشین شوید و اگر نمی‌خواهید اعضای خانواده و عزیزانتان را دچار استرس کنید وقتی خودتان چنین فشاری را تجربه می‌کنید در نزدیکی آنها ننشینید، چرا که به نوشته تلگراف، محققان می‌گویند استرس واگیردار است و می‌تواند از دیگران به شما و از شما به اطرافیانتان سرایت کند. در حالی که محققان می‌گویند مشکلاتی مثل افسردگی یا منفی گرایی واگیردار هستند و البته تجربه‌های خوشایندی مثل خندیدن و شادی عمیق هم می‌توانند واگیردار باشند. بررسی‌های جدید از این واقعیت پرده برمی‌دارد که درگیر بودن با استرس هم مسری است.

 

 

 دلایل بروز استرس را بشناسید

  اگر پایتان به دهه چهارم زندگی رسیده، بیشتر مراقب سلامت روان‌تان باشید. محققان می‌گویند زنان در سی و چند سالگی بیشتر با استرس درگیر می‌شوند و در معرض فشار روانی قرار می‌گیرند. به نوشته دیلی میل، یافته‌های پژوهشگران نشان می‌دهد ۳۴ سالگی پر استرس‌ترین سال زندگی زنان است. در حالی که زنان در ۲۵ سالگی بیشتر از هر زمانی احساس خوشبختی می‌کنند و کمتر از هر دوره‌ای از زندگی‌شان استرس دارند.

 به عقیده محققان زنان به ترتیب به این ۱۰ دلیل استرس را تجربه می‌کنند:

۱٫   نداشتن پول کافی

۲٫   سلامت

۳٫   سلامت دوستان و خانواده 

۴٫  خوشبختی بچه‌ها و یک زندگی خوب خانوادگی

۵٫   تلقی دیگران درباره خود

۶٫   به اندازه کافی جذاب نبودن

۷٫   از دست دادن جذابیت‌های ظاهری

۸٫   وظایف شغلی

۹٫   صرف کردن وقت کافی با دوستان 

۱۰٫  سطح آمادگی جسمانی

 

منبع: دختر میخواهید یا پسر؟

 نویسنده: فرحناز کمالی