تاثیر چاقی در تعیین جنسیت جنین

تاثیر چاقی در مردان بر تعیین جنسیت جنین

چاقی در مردان و تعیین جنسیت نوزاد

 هنوز هم در روزگاری که فرهنگ پیشرفته‌تری نسبت به قدیم داریم هستند کسانی که جنسیت فرزند برای آنها اهمیت دارد. یا از طرفی والدینی که مثلاً پسردار هستند و تمایل به داشتن فرزند دختر دارند و در این رابطه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زنند. در حالی که به اعتقاد پزشکان همه این باورها و امکانات بدون خواست خدا در تعیین جنسیت جنین محقق نمی‌شود.

 

 

 

 ارتباط تعیین جنسیت نوزاد با اندازه کمر مردان

 فکر می‌کنید هنوز هم در عصر جدید هستند والدینی که نوزادشان بر زندگی آنها اثر گذار باشد. اگر شما هم جزو افرادی هستید که دوست دارند بیش از تولد برای جنسیت نوزاد تصمیم بگیرند ما برای شما خبرهای خوشی داریم. خبرهایی که به شما کمک می‌کند بدون صرف هزینه‌های گزاف و راه‌های زمان بر تا حد زیادی جنسیت نوزاد خود را تعیین و پیش بینی کنید.

 

زنان دختر دوست بهتر است پیش از بارداری نگاهی به اندازه کمر شوهرشان داشته باشند. چون چاقی در مردان و سایز کمر آنها در جنسیت نوزاد آینده نقش دارد. در آخرین تحقیقات انجام شده دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که چاقی در مردان احتمال پسر دار شدن را افزایش می‌دهد و همچنین مردانی که دارای اضافه وزن بیشتر از سایرین هستند پسر دار می‌شوند. اگرچه چاقی در مردان بر بچه دار شدن یا نشدن آنها تاثیری ندارد ولی به طرز غریبی می‌تواند احتمال تولد یک دختر را کاهش دهد.

 

 

بدون شک شما هم از شنیدن این خبر متعجب شده‌اید. پدیده‌ای که اگر علت اصلی آن کشف نشده است اما در صحت و درستی آن شکی نیست. با این وجود دانشمندان احتمال می‌دهند چاقی در مردان  باعث شود که اسپرم Y به میزان بیشتری تولید شود. عاملی که تشکیل جنین پسر در عملیات لقاح را افزایش می‌دهد. بنابراین برای دختر دار شدن بهتر است به همسران خود توصیه کنید بیش از هر چیزی وزنشان را کم کنند. اگرچه پیش از این به ارتباط میان وزن مادر و سلامت نوزاد توجه می‌شد.

 محققان این بار رابطه چاقی در مردان را با جنسیت نوزاد در ۸۵۰۰ زوج مورد بررسی قرار دادند و نتایج بدست آمده نشان داد مردانی که تناسب اندام دارند پدر ۶۱۱ پسر و ۵۹۶ دختر بوده‌اند. نزدیکی این اعداد به ما می‌گوید که تناسب اندام جنسی در جنسیت جنین نقش ندارد. این در حالی است که چاقی در مردان تا ۲۷ درصد احتمال تولد نوزاد پسر را افزایش می‌دهد.

 

 

 

 علت‌های عجیب دیگر در تعیین جنسیت

 شناخت ریشه‌های جنینی که به عنوان یک زمینه تحقیقاتی روز به روز بر نفوذ و اعتبار ارزش افزوده می‌شود معروف است به بررسی این نکته که چگونه شرایط زیستی جنین بر سلامتی انسان در بلند‌مدت تأثیر می‌گذارد. اگرچه در تحلیل نهایی آزمایش روی زنان باردار ممنوع بوده است ولی دانشمندان در سال‌های اخیر با استفاده از طراحی هوشمند دیتاها در آزمایش‌های مصنوعی یا طبیعی دستاوردهای شگفت انگیزی در پسرزا بودن و دخترزا بودن زنان داشته‌اند.

 

وقتی جامعه آماری تحقیق ما، روزه‌داران، عزادار است یا در هوای آلوده نفس می‌کشند، به تغییر و تحولاتی که در حال جنین روی می‌دهد دقیق می‌شویم، درباره تاثیرات زندگی کوتاه پیش از تولدمان بر زندگی بلند مدت بعد از آن اطلاعات مهمی به دست می‌آوریم.

 

تا مدتی، دانشمندان فقط میدانستند غذا نخوردن مادر که برای جنین تبعات ناگواری دارد. به بیماری‌های عروقی منجر می‌شود اما بعدها دریافتند که به نسبت جنسیتی یا همان تعداد پسران در اجرای دختران هم موثر است.(به طور طبیعی، در برابر هر ۱۰۵ پسر، ۱۰۰ دختر به دنیا می‌آید. اما در دوره کمبود مواد غذایی و سایر مواقعی که جامعه آماری دچار استرس حاد می‌شود شمار دختران در قیاس با پسران بیشتر می شود. شاید به این خاطر که جنین‌های مذکر از جنین‌های مونث شکننده و ضعیف ترند و بیشتر مستعد آنند که آسیب ببیند یا سقط شوند.)

 

تاثیر عوامل بیرونی بر جنس جنین

مطالعات جدید

مطالعات جدید شواهد جدیدی هم برای این تاثیرات کشف کرده‌اند. در قحطی چین در فاصله سالهای ۶۱- ۱۹۵۸ تولد پسرها به شدت کاهش یافت. روزه گرفتن همچنین تبعاتی دارد: وقتی در همان ماه‌های اولیه بارداری رمضان فرا می‌رسد مادران عرب در ویرجینیای آمریکا ۱۰ درصد علاقه شان به داشتن پسر کمتر می‌شود. احتمال آنکه مسلمانان در عراق و اوگاندا در سنین بلوغ، کم توان‌تر باشند ۲۰ درصد بیشتر است. اگر که مادران این مسلمانان در ماه‌های اولیه بارداری روزه بوده باشند.

 

 مطالعات جدید دیگری، آثار عزای عمومی یا تروماهای ملی را بررسی کرده‌اند. در سراسر ایالات متحده آمریکا، احتمالاً فقط یک جنین مذکر، در ماه سپتامبر ۲۰۰۱ بیش از ماه‌های پیش و پس از آن بوده است. جنگ اسرائیل لبنان در سال ۲۰۰۶ یک پرونده‌ای جدید را باز کرده است نه فقط به این خاطر که مادران در این جنگ در معرض تروما بوده‌اند بلکه به این دلیل که این دوره تروما بسیار کوتاه بود. بدین معنا که محققان می‌توانستند حاملگی یک زن را در دوره جنگی کوتاه را با حاملگی او در دوره صلح مقایسه کنند.

 

این احتمال که فرزند زنی که در دوره جنگ به سر برده، نارس یا کم وزن باشد نسبت به برادران و خواهرانش بیشتر است. همچنین، اگرچه این تحقیق به زنان لبنانی نپرداخته ولی نشان داده است که در اسرائیل زنان عرب نسبت به زنان یهودی نتایج بدتری در تولد فرزندانشان گرفته‌اند. البته نه آنقدر که تکان دهنده و هول آور باشد ولی تماس مادران با ذرات هسته‌ای سبب می‌شود که مقدار بسیار کمی از آن در رحم وی نیز پیدا شود.

 تماس با آلاینده‌های هوا حمل نتایج مشابهی دارند. مطابق نتایج یکی از تحقیقات جالب درباره سیستم پیش پرداخت تلفنی عوارض جاده‌ها، گویا این سیستم پرداخت تلفنی، که از ترافیک بزرگ‌راه‌های نیوجرسی و پنسیلوانیا کاسته و بدین وسیله کیفیت هوا را بهبود بخشیده بر سلامتی جنین هم موثر بوده است. در میان زنان بارداری که در فاصله کم و بیش از یک مایلی محل‌های تحت پوشش این سیستم زندگی می‌کنند تولد بچه‌های زودرس به اندازه ۶ درصد و تولد بچه‌های کم وزن ۳ درصد کمتر شده است.

 

 

 منبع: کتاب دختر میخواهید یا پسر؟

 نویسنده: فرحناز کمالی